Witajcie,
Wpadl mi do glowy pomysl na odbywanie regularnych sesji - co tydzien o okreslonej porze. Mozna by rozgrywac scenariusze, crawle czy poprostu leciec story.
Opinie? Chetni?
Pozdrawiam
Regularne sesje
Wsparcie
-
- Zbłąkany Wędrowiec
- Rasa: Krasnolud
- Doceniony: 1 raz
- Status: Offline
Odp: Regularne sesje
Z miłą chęciią. Jako że po stworzeniu wielu postaci i ich testowaniu wybrałem kleryka. Tak więc stawiam się zwarty i gotowy
-
- Redaktor SwordCoast.pl
- Rasa: Człowiek
Bardzo dobra inicjatywa, z chęcią przyłączę się o ile czas pozwoli, a z nim nieco krucho ostatnimi czasy, nie mniej, mam nadzieję, że zgłosi się dużo większa liczba osób!
-
- Włóczykij
- Rasa: Półelf
- Podziękował: 1 raz
- Doceniony: 1 raz
Zgadzam się z przedmówcami, chętnie dołączę do takiej grupy, jednakże na dzień dzisiejszy zbieram na podzespoły, o ile nie na cały komputer, ponieważ gra chodzi mi jak.. przecinak, w związku z czym nie wiem ile to potrwa.
Dobrym pomysłem byłoby udokumentowanie Waszych sesji ^^ Jakieś screeny, jakieś wypowiedzi etc.
Dobrym pomysłem byłoby udokumentowanie Waszych sesji ^^ Jakieś screeny, jakieś wypowiedzi etc.
You want weapons? We're in a library. Books are the best weapon in the world.
-
Autor wątku - Zawadiaka
- Doceniony: 4 razy
Widze, ze zainteresowanie jest - proponuje sie spotkac dzis i jutro (sobota i niedziela) o 20. Jak gracze bedzie wiecej, to sie najwyzej wiecej przygod stworzy
-
- Zbłąkany Wędrowiec
Również chętny tylko dopiero od mogę od listopada, z tych samych powodów co Lynn. SCL to jedyna gra która zmusza mnie do kupna nowego kompa
-
- Wędrowny Czarodziej
- Podziękował: 11 razy
- Doceniony: 6 razy
- Kontakt:
Lynn pisze:Źródło posta Zgadzam się z przedmówcami, chętnie dołączę do takiej grupy, jednakże na dzień dzisiejszy zbieram na podzespoły, o ile nie na cały komputer, ponieważ gra chodzi mi jak.. przecinak, w związku z czym nie wiem ile to potrwa.
Bardzo dobry pomysł . Róbcie dobre screeny, będziemy informować o m.in. Waszych aktywnościach w Portalu.
No i tak, niestety, optymalizacja póki co jaka jest. Może pójdą po rozum do głowy i zainwestują w przeniesienie całej gry poza Unity, ale to nieprędko. Ale może i w Unity mogą to poprawić. Podejrzewam że chodziło o możliwości finansowe, koszt bardzo solidnej optymalizacji może być spory.
-
Autor wątku - Zawadiaka
- Doceniony: 4 razy
Powiem tak po krotce, ze mieliśmy dziś pierwsza wspólną gra - GM plus trzech graczy.
Gralo sie fajnie, chociaz wiele kwestii trzeba dopracowac, zarowno po stronie GM (pierwszy raz GMowalem z SCL, wiec jeszcze wiele przedemna) jak i graczy (przedewszystkim potrzeba ich wiecej zeby zbudowac porzadna ekipe).
Screenow nie bylo, ale nastepnym razem o tym pomysle.
Jakby ktos byl zainteresowany, jutro (niedziela) okolo 21 moge jeszcze raz porobic za GMa - wiec jak kto chce pograc, to zapraszam
Steam ID - Fenikson
Cya!
Gralo sie fajnie, chociaz wiele kwestii trzeba dopracowac, zarowno po stronie GM (pierwszy raz GMowalem z SCL, wiec jeszcze wiele przedemna) jak i graczy (przedewszystkim potrzeba ich wiecej zeby zbudowac porzadna ekipe).
Screenow nie bylo, ale nastepnym razem o tym pomysle.
Jakby ktos byl zainteresowany, jutro (niedziela) okolo 21 moge jeszcze raz porobic za GMa - wiec jak kto chce pograc, to zapraszam
Steam ID - Fenikson
Cya!
-
- Włóczykij
- Rasa: Półelf
- Podziękował: 2 razy
Fajny pomysł, może będę mógł się odezwać w rodzinnym języku zamiast niemieckiego(serio nie wiem czemu tak dużo Niemców jest w SCL)
Wróć do „Sword Coast Legends - Szukam Grupy!”